HABERLER VE ETKİNLİKLER

Anasayfa / Kurumsal / Haberler ve Etkinlikler

Emsey Hospital ve Türk Kızılay işbirliği ile gerçekleşecek “ 5 Bin Hayat Kurtaralım” Kan Bağışı Kampanyası

Emsey Hospital,  Türk Kızılay ile ortak bir çalışma yaparak “Gelin 5 Bin Hayat Kurtaralım” dedi.

Sürekli bir ihtiyaç olan kan bağışı oranını artırmak, kan bulunamadığı için hayatını kaybedenlerin oranını düşürmek, gönüllü kan bağışçılarının sayısını artırmak amacıyla düzenlenen  kampanyada bağışçılar ile kan ihtiyacı olan kişiler arasında gönüllülük bağının kurulması sağlandı.

Katılımcılara bağışladıkları kanla üç kişinin hayatını kurtarabilecekleri ve kan vermenin kendi vücutları için de bir ihtiyaç olduğu konusunda bilgi verildi.

Katılımın yoğun olduğu kampanya gününde ünlü isimler mesajları ile ve birçok kişi de sosyal medyadan #5BinHayatKurtaralim hashtagi ile kampanyaya destek verdi.

Hızlı Randevu