Kalitemiz 99.94 Puan İle Tescillendi.

16 Aralık 2018

Özel Emsey Hastanesi Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 22-23-24 Ocak 2020 tarihlerinde Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) denetiminden 99.94 puan alarak sunduğu kaliteli hizmet anlayışını bir kez daha tescillemiştir. Dünyada hasta bakım kalitesinin en uygun düzeyde geliştirilmesi, güvenli bir hasta bakım ortamının oluşturulması, hasta ve çalışanlara yönelik oluşabilecek risklerin en aza indirilmesi, kalite iyileştirme ve hasta güvenliğinde sürekliliğinin sağlanması amacıyla yapılan Sağlıkta Kalite Standartları denetimi hastanemizde 4 kişilik ekip ile 3 gün süreyle değerlendirildi. Hasta Güvenliği, Çalışan Güvenliği, Tesis Güvenliği standartlarının değerlendirilmesi sonucunda nitelikli ve etkili sağlık hizmeti sunan hastanemiz Emsey Hospital kalitesini bir kez daha gösterdi.
Kalite sürdürülebildiği sürece, artarak gelişir. Emsey Hospital olarak tüm hastane personelimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekleme Tarihi: 16.12.2018
Güncelleme Tarihi: 16.12.2018